Het weer wordt mooier
Door: Gerrit
Blijf op de hoogte en volg Gerrit
01 Mei 2012 | Frankrijk, Vindey
Het gisteren weer niet gelukt met de foto's. Tim zal in Nederland kijken wat het probleem is. Ik hoop, dat het opgelost kan worden.
Gisteravond zijn we met z'n vieren lekker gaan eten in Sézanne. Na het diner heeft Ben ons weer teruggebracht. Wat gaat een auto snel, hè.
Kinderen van groep 7/8 van de Bernhardschool: ontzettend bedankt voor de leuke brieven, die jullie geschreven hebben. Meester Ben heeft ze weer meegenomen, want ze kreuken zo in de rugzak. Ze worden natuurlijk wel bewaard als herinnering. Wat goed van jullie dat de film af is. Ik ben heel benieuwd!!!
Collega's van de Bernhard: wat een idee die knapzak met allemaal leuke, nuttige en lekkere dingen. Ik heb ze in de rugzak gestopt. Ze zullen zeker van pas komen. De knapzak krijgt thuis een mooie plek. Bedankt.
Bij start vanmorgen scheen de zon: daarna bewolkt, zon, bewolkt etc. We hebben weer een beetje door wijn-en koolzaadvelden gelopen.
Toen we na 15 km in Sézanne aankwamen, was er een 1-meiviering aan de gang. Er stonden wat kraampjes en eettentjes ; de gebruikelijke sh....zal ik maar zeggen.
Na een flinke klim kwamen we om een uur of twee in Vindey aan. De bewoners waren een eindje wandelen, dus hebben we op de trap zitten wachten.
Telefonisch contact gehad met mijn podoloog in Nederland. Om de stekende pijn aan mijn middelste teen van mijn linkervoet te verhelpen, raadde hij mij aan om van verband rondjes te rollen en deze aan beide zijden van de teen te fixeren. De pijn zou verdwijnen.
Heerlijk gedoucht: het was wel de kleinste douche waar ik ooit onder gestaan heb: 60x60 cm. Straks lekker eten. Het eten was zeer uitgebreid, voedzaam en lekker. Tijdens het eten heb ik weer twee uur Franse les gehad. Morgen gaan we weer verder zuidwaarts.
01 Mei 2012 - 19:50
Peregrinofrans:
Idere avond ga ik even kijken of je iets geschreven hebt. Een pelgrimstocht is altijd wel spartaans. Maar je hebt nu wel veel pech gehad met het weer. Ik hoop voor je dat het spoedig beter, dwz, droog weer krijgt. Ik merk wel hoeveel plezier je hebt met je zwerversbestaan. Geniet ervan...!
Bon Camino, -
01 Mei 2012 - 19:56
Bart Hulleman:
Jeetje Sjek, wat zijn je kids groot. Of krimp jij zo van het lopen. Zet hem op. -
01 Mei 2012 - 20:52
Corry:
Ha Gerrit,zo langzaamaan ben je toch al een mooi eind op streek.
Je hebt zo te lezen je draai wel gevonden.Het is erg leuk om je
te volgen.Petje af hoor!
Leuk die foto met je kids.Dus fijn dat het je weer gelukt is om de foto's te plaatsen.
Mooi dat de post van ons aangekomen is.Gerrit loop ze! -
02 Mei 2012 - 08:46
Fam. Budel:
Beste Gerrit,
Mooie foto's, prachtige verhalen, een knappe prestatie van je om te blijven wandelen! Leuk dat meester Ben en zijn vrouw langs is geweest en dat je je kinderen hebt gezien.
Met koninginnedag hebben we geld voor je opgehaald met knikkers raden.
Ruim 25 euro voor de Hartstichting! Koninginnedag was zonnig en gezellig op het Burg. Brandtplein.
Nathalie geeft je hiermee een extra steuntje in je rug.
veel groetjes en succes verder
we volgen je
Fam. Budel -
02 Mei 2012 - 10:03
Zusje Joke En Gezin:
Ja hoor, de foto's staan erop. Leuk hoor. Wat wordt dit straks een mooie herinnering. Sjek je gaat goed zeg. Blijf genieten van alles.
liefs uit Overloon